RETRO IMPEX - KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOK

Az elmúlt tíz év során cégünk dinamikus fejlődésen ment keresztül, erősítve pozícióját a piacon mint a megbízhatóság és innováció megszemélyesítője. Kezdetben, az első hat évben, fő profilunk a reklám kommunikáció és szakértői tanácsadás volt, amelynek keretein belül ügyfeleinknek segítettünk a legjobb marketing megoldások kialakításában.

Négy éve egy izgalmas új fejezet kezdődött cégünk történetében, amikor bővítettük üzleti tevékenységünket a számítástechnikai eszközök, videojátékok, konzolok, háztartási kisgépek és gyártási eszközök forgalmazásának és integrációjának területére. Ez a lépés lehetővé tette számunkra, hogy egy még szélesebb ügyfélkör számára kínáljunk integrált megoldásokat, összekötve a modern technológia és a kiváló ügyfélkiszolgálási attitüdünket.

Mint egy modern és sokoldalú vállalat, nem csupán kiváló minőségű termékeket kínálunk, hanem olyan integrált megoldásokat is, amelyek a legújabb technológiai trendeket ötvözik tapasztalt és magasan képzett szakemberek szakértelmével.

SZOLGÁLTATÁSAINK

SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOK KERESKEDELME 100%
JÁTÉKKONZOLOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK ÉRTÉKESÍTÉSE 100%
SZÁMÍTÓGÉPES PERIFÉRIÁK ÉS TARTOZÉKOK 100%
IPARI GÉPEK BESZERZÉSE ÉS INTEGRÁCIÓJA 100%
SZOFTVERFEJLESZTÉS ÉS EXPORT-IMPORT 100%
REKLÁMKOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS 100%

CÉGTÖRTÉNET

2010

Cégalapítás

Megalapítottuk cégünket. Működése első hat évében reklám kommunikációval, tanácsadással foglalkozott.
2016

Irány a számítógépek, gépek világa!

Körülbelül négy éve foglalkozunk számítógépes játékok, konzolok, számítástechnikai eszközök, háztartási kisgépek kereskedelmével.
2018

Üzleti sikerek

Üzleti partnereink létszámát megháromszoroztuk, ezzel párhuzamosan a külföldi jelenlétünk is intenzívebbé vált, növekedésünk folyamatos.
2020

Intenzív webes jelenlét

Intenzív webes jelenlétet indítottunk az online felületeken, a hatékonyabb kapcsolatépítés és üzleti együttműködés érdekében.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A biztosítottan kimagasló minőségű fejlesztési és gyártási eljárásoknak köszönhetően rendszeresen találkozhatunk konfigurációinkkal a világ PC piacának legjobb ár-teljesítmény viszonyát megvalósító gépek között.

A Retro Impex termékek skálájának összeállítására az élvonalbeli típusok maximálisan szabványos kialakítása mellett éppúgy jellemző az energiatakarékos üzemeltetés lehetősége, mint a formatervezés, az igényes kivitel és a környezetbarát alapanyagok.

Szakembereink folyamatos továbbképzése segít abban, hogy termékeink – követve a piaci változásokat – magas színvonalon szolgálják ügyfeleink igényeit.

Igen, gyári csomagolásban értékesíthető és azonnal használatba vehető szoftverek mellett ügyfeleink igényei alapján egyedi szoftverek fejlesztésével is foglalkozunk.

Az évek során fiatal fejlesztők csatlakozásával elértük, hogy mára a hazai és nemzetközi igényeket egyaránt kielégítő ügyviteli és egyéb nyilvántartási, elszámolási feladatokat ellátó szoftvertermékekkel jelenhettünk meg a nyilvánosság előtt.

Tevékenységünket olyan elemekkel bővítettük, mint a vállalatirányítási rendszer moduljainak, térinformatikai rendszereknek, valamint vékony és vastag kliens rendszereinek fejlesztése.

A cégünk automatizált innovatív iparigépek forgalmazásával és rendszerintegrációjával is foglalkozik.

Termékeink a világ összes kontinensén és a jelentős országokban állják a piaci versenyt és jó ár-érték arányukkal méltón keresettek.

Az ország szinte teljes területén elhelyezkedő, általunk forgalmazott rendszerek felügyeletére, javítására hoztuk létre, tartjuk fenn és bővítjük folyamatosan az egész országot lefedő, szerződéses viszonyon alapuló szervizhálózatunkat. A hálózat elemeit alkotó cégek viszonteladóink közül kerültek kiválasztásra.

Amivel foglalkozunk: Nemzetközi, országos és lokális kommunikációs tanácsadás, médiakapcsolatok, arculattervezési feladatok, kreatív-, reklám- és médiatenderek lebonyolítása.

Kérdése van? Hívjon minket, minden kérdésére válaszolunk!
Hívjon: +36-70-672-01-80